MERSİN / TOROSLAR - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

İstiklal Marşı'mızın "Milli Marş" Olarak Kabul Edilişinin 103. Yıl Dönümü

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri

Öğretmenler Kurulu Toplantısı

Okulumuz eSafety Label Bronz Etiketini almıştır.

Nis

Okulumuz 4/D sınıf öğretmeni Ahu YILMAZ ve öğrencileri tarafından yürütülen Transformation to the Future ''Geleceğe Dönüşüm'' eTwining projesi kapsamında Mavi Kapak Yarışması yapıldı. Şubat ve Mart ayları süresince okulumuzdaki tüm öğrenciler yarışmaya büyük ilgi gösterdiler. Öğrencilerimiz yarışma boyunca çevrelerinde buldukları plastik kapakları topladılar. Bu sayede atık toplama ,geri dönüşüm, enerji ve tasarruf gibi kavramların önemine vardılar. Yarışmayı, 4/A sınıfı öğrencileri 8 kg kapak toplayarak kazandılar. Ödül olarak 4/A sınıfı öğrencileri geziye gönderildi. Okulumuzda toplam 63 kg plastik kapak toplandı. Bu kapaklar da Geleceğe Dönüşüm proje kapsamında shell istasyonuna teslim edilerek, Omurilik Felçliler Derneğine gönderildi.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.